Estetisk tandvård

Kontakta oss: 0739428084

Det blir allt vanligare med estetisk tandvård och hos oss på Diva Tandklinik får du hjälp med allt som rör tändernas utseende. För vissa kan tändernas utseende påverka självförtroendet och då kan estetisk tandvård vara ett bra alternativ. Vi kan korrigera tändernas färg, form, position och utseende! Välkommen att boka en tid!

Vad är estetisk tandvård?

I begreppet estetisk tandvård ingår egentligen allt som har med tändernas utseende att göra. Det kan vara dess färg, form, position i munnen, storlek eller varför inte allt på samma gång? I vissa fall kan vi med små medel korrigera dina skönhetsfel och ibland krävs mer omfattande behandlingar, men i de allra flesta fall så kan vi skapa ett leende som du kommer att älska. Vi arbetar med tandreglering, skalfasader, tandblekning och implantat – som tillsammans utgör allt som kan behövas för att ge ett fint resultat.

För att få veta hur du bäst uppnår ditt drömleende rekommenderar vi att du bokar en tid. Vi ger dig våra professionella rekommendationer utifrån dina önskemål och du får prisförslag för det du vill göra. Vi berättar givetvis mer om hur lång behandlingen är, vilka för- och nackdelar olika typer av behandlingar har och vad vi anser passar just dig och din tänder bäst.

Varmt välkommen att boka en tid för att få veta mer om estetisk tandvård!