Tandblekning

Kontakta oss: 0739428084

Drömmer du om ett vackert, vitt leende? Låt oss hjälpa dig att få en professionell tandblekning utförd. Det finns numera metoder där du kan göra tandblekning hemma, men dessvärre finns det många preparat som inte är så bra för dina tänder. Vår process är säker, effektiv och anpassas efter dina tänder, behov och önskemål. Vi ser till att dina tänder klarar av att blekas och ger dig en metod som passar dig bäst.

Inför tandblekning

Det är viktigt att se till att undersöka att dina tänder klarar av den påfrestning som en tandblekning faktiskt innebär för tänderna. Därför vill vi att du fått en basundersökning utförd innan vi påbörjar blekningen. Om du till exempel har karies så behöver detta åtgärdas innan vi påbörjar resan till vitare tänder.

Resultat av tandblekning

Vilket resultat man får av sin tandblekning är högst individuellt och baserar sig på dina tänders ursprungliga nyans och vilka missfärgningar de har. Vissa missfärgningar som suttit länge är också svårare att bli av med. Det är också viktigt att veta att hållbarheten av din tandblekning är beroende av hur du sköter dina tänder men också vad du har för övriga vanor. Nikotin, så som cigaretter och snus, kaffe, vin och övriga kostvanor påverkar hållbarheten av blekningen.

Pris på tandblekning

Kostnaden på tandblekning är lite olika beroende på vilken metod du väljer. Därför ser vi gärna att du bokar en tid för undersökning, så rekommenderar vi dig till den metod som passar just dig och dina tänder allra bäst.