Undersökning

Kontakta oss: 0739428084

En frisk mun börjar med regelbundna undersökningar för att upptäcka problem i tid. Våra erfarna tandläkare är utrustade med den senaste tekniken för att ge dig en grundlig och noggrann undersökning. Vi strävar efter att ge dig en heltäckande bild av din tandhälsa, med personlig service och skräddarsydda råd.

När du besöker oss får du alltid god vård tillsammans med ett bra bemötande. Förutom att vi erbjuder undersökningar och vanliga behandlingar har vi på Diva Tandklinik kompetens för med avancerad kirurgi och estetisk tandvård. Välkommen!

Basundersökning hos Diva Tandklinik

För att säkerställa att du har en god munhälsa är regelbundna, årliga basundersökningar hos din tandläkare eller tandhygienist viktigt. Därför rekommenderar vi dig att varje år antingen boka in en tid själv, eller att komma på de kallelser som vi skickar till dig. Alla våra undersökningar utförs av kunnig personal som även kan hjälpa dig med eventuella behandlingar efter undersökningen.

På våra basundersökningar gör vi en en noggrann genomgång av din mun och dina tänder. Vi letar efter skador så som karies, plack, inflammationer eller annat som kan leda till problem. Skulle vi behöva göra en behandling får du givetvis veta vad och hur mycket det kostar innan något påbörjas. Ibland kan vi utföra behandlingen direkt och ibland behöver vi boka en ny tid.

Varmt välkommen att boka en tid för basundersökning hos oss!